Hakkımızda

Hillteks Hakkımızda

Tekstll sektörünün her aşamasında uzun yıllara dayanan bir tecrübe neticesinde doğan Hillteks, modanın nabzını tutan güçlü tasarımları, üretim kapasitesi ve yenilikçiliğiyle modern bir şirkettir. Tekstilin sürekli gelişmesi ve şekil değişmesine ayak uyduran Hillteks, sürdürülebilir moda anlayışına hitap eden üretimiyle çevreci bir duruş sergiliyor.


Hillteks koleksiyonları, her sezon yenilikçi bir moda anlayışıyla öne çıkıyor ancak zamansız moda akımına da doğrudan uyum sağlıyor. Modada yenilenebilir, geri dönüştürülebilir bir anlayışı benimseyen şirket, tasarım ve üretim aşamalarında sürdürülebilirliğe odaklanıyor.

Hillteks Tekstill trend, kaliteli, dayanıklı ve şık koleksiyonlarıyla her moda sezonunda kapılarını yeniliğe aralıyor, sektörün hedef kitlesinden tam not almayı başarıyor.


Misyonumuz

Hillteks kalitesini her yeni koleksiyonda öne çıkartmak, farklı stillere hitap edecek tasarımlar üretmek, dayanıklı ve kaliteli moda beklentisini karşılamak, yenilikçi yaklaşımımızı sürdürmek, doğa dostu üretim yapmak temel misyonumuzdur.


Vizyonumuz

Tekstil sektöründe Hilltekstil isminin öncü isimler arasında olmasını sağlamak, teknolojik yatırımlarla üretim kapasitesini artırmak, global çapta üretim ve satışa odaklanmak, sürdürülebilir moda anlayışını geliştirmek temel vizyonumuzdur.